Utrusta företagets kontor

Har ditt företag vuxit sig så stort att du behöver ett kontor eller har företaget vuxit ur sina gamla lokaler är det dags att utrusta ett nytt kontor.

Utrusta ditt kontor

Hur du utrustar kontoret är viktigt för ditt företags fortsatta framgång. Lyckas du utrusta ditt kontor på rätt sätt kommer din personal att trivas, arbeta hårt och stanna kvar hos dig. När du utrustar kontoret är inte förbrukningsmaterial det viktigaste, gör din beställning på nätet så får du det levererat. Andra saker är viktigare.

Kontorsmöbler

När du utrustar kontoret är det viktigt att personalen är delaktiga, framförallt när ni inreder kontoret. Snåla inte, köp ergonomiska kontorsmöbler och se till att det finns tillräckligt med hyllor och förvaring. Lägg gärna lite pengar på att dekorerar kontoret snyggt och trivsamt, dessa pengar får du igen genom nöjdare personal.

Kontorsmaskiner

Snåla inte heller när du köper kontorsmaskiner. Krånglande kontorsmaskiner är en stor källa till irritation på kontor. Köp kvalitetsmaskiner och låt experter installera dem.

Fikarummet

Glöm inte bort fikarummet. Ett praktiskt och mysigt fikarum med möjlighet att värma mat får personalen att trivas. Ett fikarum är inte bara till för att värma och äta lunchen, ett mysigt fikarum inbjuder till fikaraster och fikaraster gör personalen effektivare.